Aktuelnosti

Covid-19: Fact vs. Fiction

Profesor dr Borko Djordjevic

Resenje Apelacionog suda Crne Gore

Đorđević zasad ostaje u Institutu Ulog Instituta bio je dio zgrade Mediteranskog centra, stvari, oprema, tehnička sredstva i sav pripadajući inventar u procijenjenoj vrijednosti od oko 1,333 miliona USA dolara. Švajcarska kompanija je bila u obavezi da adaptira prostor, nabavi i instalira medicinsku opremu u vrijednosti od oko dva miliona američkih dolara. Apelacioni sud ukinuo je odluku podgoričkog Privrednog suda, … više informacija »

Snežanina preporuka

  Hvala Vam Dragi i obožavani profesore, Hvala Vam što ste me zvali lično i interesovali se za moje zdravlje. Bila sam stvarno iskreno vrlo prijatno iznenađena i pomalo zbunjena, da Vi imate vremena i mislite na mene kako mi je. Hvala vam na svim savetima i informacijama koje ste mi dali u pripremi za operaciju. Želim da Vam kažem … više informacija »

Ilustrovana politika: Ostvario američki san

borko-djordjevic

Ostvario američki san Rođen u Pirotu u ratno vreme, dr Borko Đorđević je maštao da radi kao lekar u prestonici. Kada nije dobio specijalizaciju iz ginekologije, otišao je kod dede u Ameriku. Završio je studije u Njujorku, specijalizaciju plastične hirurgije u Kolumbusu i posle bolničkog iskustva odlučio da ostvari marički san. Dr Đorđević je dobio svoju slavnu zvezdu na američkom … više informacija »

Divni naš doktore Djordjeviću – Dijana, Svetlana i Nikola

Divni naš doktore Djordjeviću, Ne znam kako da se zahvalim na svemu. Nemam riječi. Jedno znam da ste Vi čovjek koji svojim magičnim rukama ne samo da čini ljude ljepšm, već i ovaj cio svijet uljepšavate svojom ljudskošću i toplinom. Nas troje, iz Bara, šaljemo Vam najjači zagrljaj i buket ljubavi. Ljubimo Sandru i djecu, srećni što postojite. Dijana, Svetlana … više informacija »

Happy Doctors’ Day!

Dr. Djordjevic: This country, and the world around us, depends on the community of physicians that never stop building upon the success of their predecessors and that push for continuous advancements in the interest of patients. As an AMA member, you are an invaluable part of a community whose support for patients reaches far beyond what we can see today. … više informacija »

Pismo Marka Stanojevića

ikonica

“Veliko poštovanje! Ne verujem u karmu, ali upravo sam danas došao u Palm Springs i pričam sa jednim Amerikancem kod kojeg sam u gostima o Srbiji, bivšoj Jugoslaviji i spomenem Vas, kao Srbina koji je naš veliki predstavnik širom sveta, a pogotovu u Americi i Palm Springsu. I posle nekoliko minuta me prihvatate za prijatelja na ovoj društvenoj mreži. Hvala … više informacija »

Fragile Peace – Stakleni Mir

Zahvalnica od bivšeg predsednika SAD Džimija Kartera na poklonu knjizi Stakleni Mir – Fragile Peace.

Merry Christmas!

    #plasticsurgery #liposuction #fatgraft #facelift #necklift #blepharoplastic

AMA Thank You Mr. Djordjevic

Nice to be recognized by American Medical Association. You get this only if you are good doctor. #memberAMA #Americandoctor #Americanplasticsurgery #Americangraduate #Timelessbeauty

Popust 10% hemijski piling

10% popusta na hemijski piling do februara 2018god!!! Ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Timelessbeauty na čelu sa Prof. dr Borkom Djordjevićem !!! Dedinje, Miloja Djaka 46/2 web:www.timelessbeauty.rs email:office.timelessbeauty@gmail.com tel:+381(011)630 2040 mob:+381(0)60 630 2040

Hemijski pilinzi Borko Djordjevic

*Prof. dr Borko Djordjevic * Hemijski piling kože i drugi tretmani kože se izvode dugi niz godina u cilju tretiranja različitih poremećaja kože. Stanja kao što je oštećenje od sunca, boranje(tanke bore,oziljci od akni) i neravnomerna pigmentacija može se tretirati ne invazivnim tehnikama. Postoje mnoge različite tehnike i režimi za aplikaciju hemijskog pilinga i lekova za tretmane kože. U nekim … više informacija »

Akcija do kraja januara 2018

popusti slika

Ordinacija Timelessbeauty Vam nudi kao i svake godine u ovo predpraznično vreme akcije na odredjene procedure i operacije!!! Hijaluron 190€ Botoks 160€ Fejslifting popust 15% #plasticsurgery #happy2018 #health&beauty #aestheticMedicine

Dobro jutro Srbijo gost Borko Đorđević

Profesor dr Borko Djordjevic

Profesor dr Borko B. Đorđević je ponovo gostovao u emisiji “Dobro jutro Srbijo”, koja je u produkciji TV Happy, a emituje se u jutarnjim časovima. Osim profesora gost je bio i istaknuti srpski novinar Marko Lopušina i naravno kao domaćin dugogodišnji prijatelj profesora Đorđevića vlasnik i voditelj TV Happy Milomir Marić. U emisiji profesor se osvrće na sadašnju ekonomsku situaciju … više informacija »

Napravio sam Elvisa Prislija

Profesor dr Borko Djordjevic

Marko Lopušina piše za Štajerske novine: Kada je 16. avgusta u Memfisu, na ranču Grejslend, imanju legendarnog pevača i glumca Elvisa Prislija obeležena 40 godišnjica njegove smrti, istovremeno u Rančo Miražu u Kaliforniji, doktor Borko Đorđević je rekao prijateljima: Za mene je Elvis Prisli i dalje živ. Eno ga u Las Vegasu gde peva. Ja sam ga napravio! Dobri proznavaoci … više informacija »

Kako sam napravio pet Elvisa i tri Sadama

Profesor dr Borko Djordjevic

Plastični hirurg dr Borko Đorđević otkriva tajne profesije: Od dublera pevača moj je i zabavljač Pol Kejsi. Ni Amerikenci nisu znali ko je pravi Husein. Tim jugoslovenskih hirurga napravio Sadamove dvojnik. Marko Lopušina je objavio intervju u novostima sa profesorom Djordjevićem. Više na: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:681655-Kako-sam-napravio-pet-Elvisa-i-tri-Sadama

Liposukcija i facelift – popust 20% tokom leta 2017.

popusti slika

Ovog leta Vam poklanjamo 20% popusta na facelift i liposukciju ! Pozovite odmah i rezervisite svoj termin na vreme !!! Ordinacija Timeless beauty, Beograd, Miloja Đaka 46, Dedinje web:www.timelessbeauty.rs web:www.estetska-medicina.rs email:office.timelessbeauty@gmail.com tel:+381(011)630 2040 mob:+381(0)60 630 2040 fax:+381(011)408 7946

Plastična hirurgija: Erektilna disfunkcija

pinealni implanti

Rešenje za problem EREKTILNE DISFUNKCIJE !!! UZROCI: diabetes, vaskularni problemi, operacije na mokraćnoj bešici, prostati, karlici ili kičmenoj moždini mogu za posledicu imati oštećenje tkiva i nerava koji učestvuju u očuvanju seksualne funkcije muškraca, pušenje, alkoholizam, uzimanje steroida… Pinealni implanti! Prof.dr Borko B. Djordjević više od 20 godina uspešno rešava probleme pacijenata sa erektilnom disfunkcijom. Najkvalitetniji američki i evropski implanti … više informacija »

Plastična hirurgija: matične ćelije

ikonica

Matične ćelije! Kakvo je zadovoljstvo raditi sa matičnim ćelijama znajući za predvidljive rezultate. Masne ćelije su pune adultnih matičnih ćelija koje predvidivo stvaraju željene rezultate podmlađivanja. Voluminozni lifting sa masnim tkivom – adultne matične ćelije!  

Jutarnji program sa Marićem

Profesor dr Borko Djordjevic

Jutarnji program sa Marićem. Veliko zadovoljstvo! Čovek enciklopedija događaja zadnjih 30 godina. Umešna i provokativna pitanja. Stimulira narodna razmišljanja.   Prof. dr Borko Djordjević je u toku emisije dobio veliki kompliment preko telefonskog poziva, da ima samo 55 godina. Hvala!

Konferencije Srpske medicinske dijaspore u hotelu Hyatt Regency

Profesor dr Borko Djordjevic

Princeza Katarina za govornicom otvaranja Konferencije Srpske medicinske dijaspore u hotelu Hyatt Regency! Jedna od retkih i požrtvovanih dobrotvora koja se brine za zdravlje Srpskog naroda!   Prof. dr Borko Djordjević u društvu Princa Aleksandra Karadjordjevića na Belom Dvoru za vreme cocktail party !   Princ Karadjordjević sa mojim prijateljima iz Amerike(Santa Barbara) Roberta Kaufman i Barbara Benon za vreme … više informacija »

Jean A. Mathews-Mitchell about Borko Djordjevic M.D. PhD

dr borko djordjevic photo

Hello Colin Jones! Thank you for allowing me to give a recommendation concerning Dr. Borko Djordjevic’s surgical abilities. I have know Dr. Djordjevic for approximately 40 years and his work has never been anything but superb. I know, when considering plastic surgery, the right surgeon makes all the difference with quality outcomes. Your wife could not be in better hands! … više informacija »