Doktori

Timeless Beauty specijalizovana ordinacija za estetsku plastičnu hirurgiju bavi se manjim estetskim hirurškim intervencijama u lokalu (na licu i telu) kao i svim tretmanima koji se odnose na kompletnu negu kože lica i tela.

dr borko djordjevic photo    Savezi

Prof. Dr Borko B. Đorđević, svakodnevno obavlja najrazličitije intervencije iz domena plastične hirurgije i estetske medicine. Kao istaknuti lekar u svojoj oblasti, Prof. Dr Borko B. Đorđević uvek je bio na čelu najnovijih dostignuća kozmetičke i rekonstruktivne hirurgije. Dr Borko B. Đorđević član je American Academy of Cosmetic Surgery (AACS). Uža oblast svakodvnog rada: plastična hirurgija, estetska i rekonstruktivna hirurgija: fejslifting, rinoplastika, blefaroplastika (korekcija očnih kapaka), hemijski piling, uvećanje i smanjenje grudi, smanjenje i preoblikovanje kukova i abdomena, liposukcija, rekonstrukcija genitalija.

KVALIFIKACIJE

Prof. Dr Borko B. Đorđević radio je kao rukovodilac specijalizanata plastične i rekonstruktivne hirurgije, hirurgije ruke i genitalija i kozmetičke hirurgiju u bolnici Riverside Methodist Hospital u Kolumbusu, Ohajo. Svoje obrazovanje nastavio je na univerzitetima Stanford i Northwestern. Posvećen učenju novih tehnika, učestvovao je na međunarodnim simpozijumima sa nekima od vrhunskih svetskih hirurga.  Radovima dr Borka B. Đorđevića objavljivani su u brojnim knjigama i medicinskim žurnalima.

Dr Borko B. Đorđević radio je kao docent na predmetu Plastična i rekonstruktivna hirurgija Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Bio je dopisni urednik univerzitetskog Žurnala za medicinska istraživanja i rukovodilac Programa obuke specijalizanata kozmetičke hirurgije (Cosmetic Surgery Fellowship Training Program).

1994. godine, Američki predsednik Džimi Karter imenovao ga je kao pomoćnika Karter Centra u Atlanti, Džordžija, u njihovim naporima u postizanju mira u Bosni i Jugoslaviji i lično je odgovoran za dolazak predsednika Kartera u Bosnu.

POSVEĆENOST

Prof. Dr Borko B. Đorđević posvećen je komunikaciji sa svojim pacijentima kako bi razmeo njihove ciljeve i želje. Uveren je da je važno brinuti se, kako za psihičko, tako i za fizičko stanje pacijenta. “Pre operacije mora se razmotriti osnovna motivacija pacijenta. Na primer, ako je osoba doživela gubitak u porodici, kao kada žena izgubi muža, ona traži način da se oseća bolje. Ali operacija, bez obzira koliko bila uspešna, neće popraviti pravi uzrok problema. Kada se, međutim, pomiri sa svojim gubitkom, operacija može imati veoma pozitivan efekat”.

Prof. Dr Borko B. Đorđević danas živi i radi u Beogradu. Stalni je gostujući predavač na svim značajnim svetskim simpozijumima na kojima rado govori o dostignućima iz oblasti plastične i rekostruktivne hirurgije

 

vladislav milenkovic
Dr Vladislav Milenković
završio je specijalizaciju iz medicinske higijene i ishrane. Član je Svetskog udruženja za antiejdžing medicinu (WOSAAM). Tokom svog radnog iskustva, višestruko se usavršavao, kako u zemlji, tako i u inostranstvu (Beč 2009., Pariz 2010., Madrid 2012., Minhen 2012., Sofija 2013.). Oblasti posebnog interesovanja su mu: ishrana i estetska medicina kao i psihoterapija. Autor je i koautor velikog broja stručnih radova publikovanih u zemlji i inostranstvu. Svakodnevno sarađuje sa kolegama iz gotovo svih oblasti medicine (iz zemlje i inostranstva), posebno plastičim i onkohirurzima, psihoterapeutima i dermatolozima.

 

doktorka Branka Ostojić
Dr Branka Ostojić
je diplomirala na medicinskom fakultetu u Beogradu. Bila je lekar u prvom srpskom Anti Aging Centru koji je na ove prostore doneo inovativan i savremen pristup estetskoj medicini. Kontinuirano radi na svom usavršavanju iz oblasti estetske i antiejdžing medicine posećujuci edukacije i kongrese u zemlji i inostranstvu(Paris,Monte-Carlo). Autor je nekoliko radova iz oblasti dermatologije. Poseduje međunarodno priznate sertifikate i višegodišnje iskustvo u primeni hijaluronskih filera, botox-a u estetske svrhe, 3D mezoniti, hemijskih pilinga, mezoterapije, intralipoterapije, PRP… Član je svetskih udruženja iz oblasti antiejdžing medicine – WOSAAM(World Societyof anti aging medicine) i BSAAM(British Society of anti age medicine).

U Timeless Beauty specijalističkoj ordinaciji, svakodnevno u prijatnom okruženju, uz potpunu privatnost, možete obaviti preglede i besplatne konsultacije sa našim timom lekara specijalista iz domena svojih specijalizacija.

 

Putem linka  Face-Lift.us  možete dobiti sve informacije o radu Prof. dr Borka B. Đorđevića u Americi u okviru TimelssBeauty.com