Lice

Moderan način života zasićen stresom, ostavlja vidljive posledice na našim licima. Bilo da su bore, akne, ožiljci, svi težimo perfekciji.

U Timeless Beauty specijalističkoj ordinaciji, uspešno možete uraditi manje hirurške intervencije lica u lokalnoj anesteziji kao i sve tretmane koje se odnose na kompletnu negu kože lica.

Svakodnevno u intimnom okruženju, uz potpunu privatnost, možete obaviti preglede i besplatne konsultacije sa našim timom specijalista, na čelu sa Prof. dr Borkom B. Đorđevićem.

Od trenutka kada zakoračite u naše postorije, brigu o Vama preuzeće naše ljubazno i profesionalno osoblje. Mi znamo da kozmetičke intervencije za Vas mogu biti uznemiravajuće. U tim trenucima, prirodno, ne samo da ste zabrinuti za svoje zdravlje, već i za estetski ishod.

Nema potrebe za strah i strepnju! Mi smo potpuno posvećeni tome da Vas umirimo i da se pobrinemo da se osećate ugodno i sigurno. Naše osoblje i lekari imaju višedecenijsko iskustvo na ovom polju i redovno se usavršavaju da ostanu u toku sa najnaprednijim tehnikama i hirurškim intervencijama i dermatološkim tretmanima.

Ukoliko imate neko pitanje, ili biste želeli da čujete mišljenje i savet našeg specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije, dr Borka B. Đorđevića pozovite nas i zakažite pregled i konsultacije na +381 (0)60 630 20 40 +381 (011) 630 20 40; +381 (0)60 042 4000 ili nam pošaljite mejl na office.timelessbeauty@gmail.com