Korekcija usana

Korekcija usana je jedan od rutinskih zahvata u našoj ordinaciji. Postoji nekoliko mogućnosti za uvećanje usana:

1. Filerima (sintetskim ili na bazi hijaluronske kiseline)
2. Sopstvenim masnim tkivom

Ovim tretmanom možete vratiti obim usana koji se izgubio kao posledica starenja, popuniti vertikalne linije koje vode od korena nosa do vrha usana (tzv. pušačke bore) ili postići lepšu i puniju konturu Vaših usana.

Odabir filera zavisiće od konsultacija i preporuke Vašeg odabranog hirurga. Sintetski fileri se najduže zdržavaju u tkivu – nekoliko godina, fileri na bazi hijaluronske kiseline znatno kraće – nekoliko meseci, dok se sopstveno masno tkivo zadrži i do godinu dana.

Po završetku tretmana uvećanja usana, ubrizgavanja na koži se najčešće ne vide i ne postoje nikakvi znakovi iritacije. Prisutno je blago crvenilo na mestima uboda, koje prolazi za nekoliko sati, a ukoliko je potrebno može se uspešno pokriti šminkom.

Svi fileri koji se koristi u specijalističkoj ordinaciji za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Timeless Beauty centra su proizvodi renomiranih svetskih proizvođača.

Tretmani uvećanja ili korekcije usana obavljaju se u profesionalnim lekarskim ordinacijama Timeless Beauty centra.

novost_1521-588x441

 

KONTAKT:

Ukoliko imate neko pitanje, ili biste želeli da čujete mišljenje i savet našeg specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije, dr Borka B. Đorđevića pozovite nas i zakažite pregled i konsultacije na
mob: +381 (0)60 630 20 40
tel: +381 (011) 630 20 40;
fax: +381 (011) 408 79 46
ili nam pošaljite mejl na:

office.timelessbeauty@gmail.com