Korekcija ušiju

Korekcija ušiju (Otoplastika)

Otoplastika je stručni termin za hiruršku operaciju koja poboljšava estetski izgled ušiju. Operacija koriguje brojne estetske probleme kao što su asimetrija, čudno oblikovane uši, veliki ušne školjke, klempave uši i šiljaste uši.

Opšte informacije o operaciji

Hirurška intervencija traje nekoliko sati, u zavisnosti od stepena korekcije. Operacija ušiju može se raditi u opštoj ili lokalnoj anesteziji.
Nakon primene anestezije, doktor u skrivenom, prirodnom naboru iza uva, pravi rez, uklanja višak kože ili hrskavice, i kada postigne željenu konturu uha, zašiva rez i operacija je gotova.

Oporavak je obično brži nego kod drugih hirurških intervencija i pacijent se svojim redovnim aktivnostima može vratiti već 4 dana nakon operacije.
Pacijent će pravi izgled svog uha videti čim zavoji budu uklonjeni, a izbegavanje bilo kakvih aktivnosti koje bi mogle ugroziti pravilni oporavak preporučuje se u narednih 30 dana od operacije, što se naročito odnosi na sve vrste kontaktnih sportova, u kojima može doći do savijanja i povrede uha.

Head-ear

 

KONTAKT:

Ukoliko imate neko pitanje, ili biste želeli da čujete mišljenje i savet našeg specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije, dr Borka B. Đorđevića pozovite nas i zakažite pregled i konsultacije na
mob: +381 (0)60 630 20 40
tel: +381 (011) 630 20 40;
fax: +381 (011) 408 79 46
ili nam pošaljite mejl na:

office.timelessbeauty@gmail.com

GALERIJA FOTOGRAFIJA

ear_reshaping_01a_p

ear_reshaping_01b_538p