Intimna hirurgija

Intimna hirurgija popravlja disfunkciju i ulepšava estetiku ženskih  i muških skrivenih regija.

Izgled kao i osećaj u vaginalnom području ima veliki značaj u životu žene, i povezan je kako sa osećajem samopoštovanja, tako i za sam seksualni život, dok nelagodnosti koje prate nepravilnu funkciju i izgled vagine, ozbiljno utiču na psihičko stanje žene.
Sve je više žena koje se odlučuju za kozmetičko – operativne procedure kojima će poboljšati izgled i osećaj u svojim stidnim regijama. Takva rešenja uglavnom obuhvataju rekonstrukciju, odnosno zatezanje, smanjenje veličine i ulepšavanje vagine.

U Timeless Beauty centru, obavljaju se tri vrste intimnih plastičnih intervencija kod žena:

  • Vaginoplastika (zatezanje vaginalnih mišića)
  • Labioplastika (smanjenje i / ili preoblikovanje, odstranjivanje suvišne kože stidnih usana )
  • Himenoplastika (rekonstrukcija himena, odnosno “vraćanje nevinosti” )

IntimChirurgie-01-pklp-aesthetik-Dr-Peter-Lisborg-klagenfurt-am-woerthersee

Porođaj, proces starenja i genetski faktori glavni su uzroci slabljenja vaginalnih mišića, što kao rezultat daje povećanje prečnika, gubitak forme, a samim tim i gubitak osećaja kod žena.

Konsultacijom sa plastičnim hirurgom, u poverljivom okruženju, saznaćete detalje o svim najsavremenijim metodama i procedurama koje se koriste u intimnoj plastičnoj hirurgiji i biti upoznati sa procedurom pre i post operativnog postupka, koji će se naravno razlikovati od slučaja do slučaja, s obzirom na različite želje i potrebe klijenta.

Naši klijenti veoma su zadovoljni nakon procedure intimne plastične hirurgije. Zatezanjem vaginalnih mišića značajno se poboljšava kvalitet seksualnog života, kao i kvalitet života žena uopšte.
Prema naučnim medicinskim istraživanjima, seksualno zadovoljstvo žene u direktnoj je vezi sa količinom generisanog trenja, odnosno veličinom, oblikom vagine i funkcijom njenih mišića. Intimna plastična hirurgija ipak neće rešiti probleme nezainteresovanosti ili nemogućnosti postizanja orgazma.

Intervencija intimne plastične hirurgije može se kombinovati i sa drugim hirurškim kozmetičkim procedurama. U većini slučajeva, žene koje su se odlučile za intervenciju labioplastike, ujedno su zahtevale i hiruršku proceduru zatezanja tela, odnosno liposukciju.

Ukoliko imate neko pitanje, ili biste želeli da čujete mišljenje i savet našeg specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije, dr Borka B. Đorđevića pozovite nas i zakažite pregled i konsultacije na +381 (0)60 630 20 40 +381 (011) 630 20 40; +381 (0)60 042 4000 ili nam pošaljite mejl na office.timelessbeauty@gmail.com

GALERIJA FOTOGRAFIJA

labiaplasty$01