Oblikovanje tela

Za mnoge koji smršaju putem programa za mršavljenje, vežbanjem, laparoskopskom operacijom eliminisanja gojaznosti, operacijom želudačnog bajpasa i drugim operacijama koje smanjuju stomak, ovo je samo prvi korak da povratite svoje telo, zdravlje i samopouzdanje.

Veliki gubitak težine nakon operacije stvara olabavljenu i suvišnu kožu na mnogim delovima tela, uključujući oblast oko abdomena, butina, vrata, ispod ruku ili na svim delovima sa kojih su nestale velike naslage sala.

Prof. Dr Borko B. Đorđević u saradnji sa dr Vladislavom Milenkovićem specijalistom medicinske higijene i ishrane će Vas provesti kroz narednu fazu Vašeg putovanja sa različitim vrstama tretmana, koje su poznate pod opštim nazivom postbarijatrijska hirurgija, oblikovanje tela ili lifting tela.

Dr Borko B. Đorđević je ključna osoba u operacijama koje se vrše nakon lečenja od gojaznosti i udružen je sa nekim od najvećih grupa bolnica za lečenje gojaznosti u Evropi i Južnoj Kaliforniji, uključujući Vista Healthcare.

Ukoliko ste kandidat za operaciju, Prof. Dr Borko B. Đorđević će otkloniti suvišno tkivo i oblikovati telo i povratiti njegov normalniji, estetski prihvatljiviji oblik. Kompletan estetski proces oblikovanja tela uključuje liposukciju, zatezanje stomaka, lifting ruku, lifting butina i druge operacije, u zavisnosti od preporuke doktora.

Operacija oblikovanja tela biće Vam zakazana nakon što se Vaša telesna težina stabilizuje posle drastičnog perioda mršavljenja. U zavisnosti od količine kože koja treba da se ukloni i broja oblasti koje treba zatezati, lifting tela može se izvoditi u fazama.

Tokom operacije plastični hirurg napraviće rezove i otkloniti suvišnu kožu na ključnim mestima, zatim zategnuti preostalu kožu i zatvoriti rezove. Vaš plastični hirurg može strateški rasporediti rezove tako da ožiljke učini što je moguće neprimetnijim.

Ako je Vaš slučaj manje ozbiljan, sa viškom kože koji je koncentrisan oko abdomena, lekar može Vam preporučiti abdomenoplastiju, poznatu takođe i kao zatezanje stomaka ili mini zatezanje stomaka, pre nego obimniju operaciju liftinga tela nakon lečenja gojaznosti.

Osim kozmetičkih koristi, lifting tela može imati blagotvorno dejstvo i na zdravlje pacijenata lečenih od gojaznosti. Osipi, infekcije i otežano vežbanje mogu biti posledica visećih nabora kože, koji se pojavljuju nakon drastičnog gubitka težine. Ove probleme takođe ublažava i estetski lifting tela. Pacijenti dr Borka B. Đorđevića širom Los Anđelesa, Inland Empajera i Palm Dezerta oduševljeni su i zahvalni što su se podvrgli ovoj neverovatnoj transformaciji svog tela, zdravlja i samopouzdanja.

U Timeless Beauty specijalističkoj ordinaciji možete uraditi konsultacije po pitanju velikog broja hirurških  intervencija:

1. Liposukcija
2. Lipofiling
3. Abdominoplastika
4. Popunjavanje (filing) određenih konturnih defekata ruku i nogu

Uz stručnu pomoć našeg tima na čelu sa Prof. Dr Borkom B. Đorđevićem, možete imati telo o kakvom ste sanjali čitav život.

Ukoliko imate neko pitanje, ili biste želeli da čujete mišljenje i savet našeg specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije, dr Borka B. Đorđevića pozovite nas i zakažite pregled i konsultacije na +381 (0)60 630 20 40 +381 (011) 630 20 40; +381 (0)60 042 4000 ili nam pošaljite mejl na office.timelessbeauty@gmail.com

GALERIJA FOROGRAFIJA

IMG_0095

IMG_0094

liposuction_34c_395p

liposuction_35c_401p

liposuction_38b_425p

lipoplasty_09_p

lipo$09

post_bariatric_surgery_07a_517p

post_bariatric_surgery_10a_667p

upper_arm_red_01a_p

liposuction_19c_534p

lipoplasty_16a_p