Estetska medicina – Hijaluronski fileri

Tretmani koji najuspešnije brišu godine sa našeg lica su definitivno bazirani na upotrebi hijalurona(hijaluronski fileri) i 3D mezonita.

Tretman hijaluronskim filerima predstavlja komforan, nehirurški metod za korekciju bora i nadoknadu volumena. Sama hijaluronska kiselina je sastavni deo našeg organizma (nalazi se u koži, omotačima zglobova) i odlično vezuje molekule vode. Zahvaljujući toj osobini, hidrira i daje volumen tkivu. Postoji široka lepeza proizvoda tako da se lekar opredeljuje za adekvatan. Hijaluronski fileri su idealni za dodavanje volumena jagodicama, obrazima, usnama, što znači da je moguće oblikovati lice ali i istovremeno popuniti ili ublažiti bore koje su prisutne. Sama procedura se obavlja u lokalnoj anesteziji, rezultati su odmah vidljivi, neželjeni efekti su svedeni na minimum, a pacijent se vrlo brzo vraća svojim svakodnevnim obavezama jer je period oporavka kratkotrajan.

Pre bilo kakve intervencije najvažnije je saslušati želje pacijenta i uskladiti ih sa realnošću i mogućnostima savremene medicine u cilju postizanja što boljih rezultata.

Posetite nas! Ljubazni i edukovani doktori Timeless beauty ordinacije su tu da Vaša lepota zablista punim sjajem!

dr Branka Ostojić