O nama

Timeless Beauty specijalizovana ordinacija za estetsku plastičnu hirurgiju bavi se manjim estetskim hirurškim intervencijama u lokalu (na licu i telu) kao i svim tretmanima koji se odnose na kompletnu negu kože lica i tela.

U intimnim okruženju, od Prof. dr Borka B. Đorđevića, možete dobiti sve informacije i konsultovati se po pitanju ostalih intervencija iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, koje se izvode u modereno opremljenoj bolnici u Igalu.
Putem linka  Face-Lift.us  možete dobiti sve informacije o radu Prof. dr Borka B. Đorđevića u Americi u okviru TimelssBeauty.com

Capture

Naš slogan Beauty is measured in millimeters govori u prilog profesionalnosti i stručnosti Prof. dr Borka B. Đorđevića koji je nakon višedecenijske izvanredne prakse u Americi, svoje znanje i stručnost preneo i ovde u Srbiju.

U okviru Timeless Beauty specijalističke ordinacije, svakodnevno, u intimnom okruženju, uz potpunu privatnost, možete obaviti preglede i besplatne konsultacije sa našim timom specijalista, na čelu sa Prof. dr Borkom B. Đorđevićem.

ordinacija Timeless Beauty prijemna sala

Od trenutka kada zakoračite u naše postorije, brigu o vama preuzeće naše ljubazno i profesionalno osoblje. Mi znamo da kozmetičke intervencije za Vas mogu biti uznemiravajuće. U tim trenucima, prirodno, ne samo da ste zabrinuti za svoje zdravlje, već i za estetski ishod. Nema potrebe za strah i strepnju! Mi smo potpuno posvećeni tome da Vas umirimo i da se pobrinemo da se osećate ugodno i sigurno.

Naše osoblje i lekari imaju višedecenijsko iskustvo na ovom polju i redovno se usavršavaju kako bi išli u korak sa najnaprednijim tehnikama, hirurškim intervencijama i dermatološkim tretmanima.

ordinacija kabinet

U Timeless Beauty specijalističkoj ordinaciji, zasigurno ćete iskusiti najsavremenija dostignuća kako na polju malih estetskih hirurških intervencija, tako i kroz savremene i bezbedne anti-aging tretmane.

Kod nas, na jednom mestu, možete dobiti informacije o uslugama iz oblasti minimalno invazivne hirurgije (svi tretmani koji se odnose na negu kože lica i tela), kao i informacije i konsultacije po pitanju estetskih operacija koje se izvode u specijalnoj bolnici u Igalu – Mediteranskom hirurškom centru

Hvala Vam na poverenju!

Radujemo se zajedničkom uspehu.

Timeless Beauty tim