Timeless Beauty – Vama na usluzi

Timeless Beauty  specijalizovana ordinacija za estetsku plastičnu hirurgiju, bavi se manjim estetskim hirurškim intervencijama u lokalu (na licu i telu)  kao i svim tretmanima koji se odnose na kompletnu negu kože lica i tela.

Naš slogan Beauty is measured in millimeters govori u prilog profesionalnosti i stručnosti Prof. dr Borka B. Đorđevića koji je nakon višedecenijske izvanredne prakse u Americi, svoje znanje i stručnost preneo i ovde u Srbiju.

Timeless Beuaty ordinacija otvara vrata svima kojima je potrebno znanje i iskustvo, kao i  profesionalni savet ukoliko ste rešili ili razmišljate da uradite bilo koju estetesku intervenciju na licu i telu!

Pozovite nas i proverite zašto su nam poverenje poklonile neke od najlepših i najslavnijih ličnosti iz celog sveta.

Kvalitet i kreativnost i iskrena briga o zdravlju pacijenta,  osnovni su postulati kojima se Prof. dr Borko B. Đorđević rukovodi tokom svoje više decenijske prakse. Konstantno usavršavanje i praćenje svih relevantnih svetskih dostignuća i trendova, osnove su na kojima se njegov rad i praksa bazira.

Specijalistička ordinacija Timeless Beauty za svoj osnovni cilj postavila je zadovoljenje vaših estetskih potreba i želja. Naš osnvni princip rada zasnovan je na posvećenosti i visokom kriterijumu kvaliteta.

Zajedno stvarmo istoriju koja traje decenijama. Budite i vi deo tog zapisa.

Sa željom da nam zajednički lepi trenuci postanu večni!

Vaš Timeless Beauty tim.