Dermapen tretmani lica

Regenerisana koža bez ožiljaka, fleka i bora

Šta je Dermapen?
Dermapen je aparat u obliku olovke sa mikroiglicama, čija se dužina prodiranja u kožu precizno kontroliše. Vertikalan ubod iglicama minimalizuje oštećenja epiderma i omogućuje tretiranje teže dostupnih regija (oko očiju, nosa i usana). Dermapen aparat svrstava se u vrh anti-age metoda 21. veka. Ovom procedurom stimuliše se proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci.

Kada koristimo Dermapen?
Dermapen  je procedura kojom se stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Dermapenom se tretiraju sledeći problemi:

  • fine linije i bore,
  • duboke bore,
  • ožiljci (ožiljci od akni, hirurški i posttraumatski ožiljci),
  • strije,
  • hiperpigmentacije

Upotrebom Dermapena, postiže se efikasno zatezanje i podmlađivanje kože.

Efekti tretmana
Dermapen aparatom postižemo odlične rezultate u tretiranju ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože. Tretirane regije Dermapen aparatom su blago crvene, što predstavlja poželjnu reakciju koja se brzo povlači. Prvi efekti tretmana Dermapen aparatom se vide nakon nekoliko dana, a kako vreme prolazi, efekti su sve bolji. Koža postaje jedrija, zategnutija, sa manje bora, boljim tonusom, sa manje vidljivim strijama, ožiljcima i flekama.

Broj tretmana – Preporuka
Tretmane Dermapen aparatom najbolje je primenjivati u razmaku od 3 do 6 nedelja u zavisnosti od indikacija i tipa kože. Preporučena serija tretmana je tri do pet, u konsulatciji sa doktorom. Efekti se vide već posle prvog tretmana.

 

KONTAKT:

Ukoliko imate neko pitanje, ili biste želeli da čujete mišljenje i savet našeg specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije, dr Borka B. Đorđevića pozovite nas i zakažite pregled i konsultacije na
mob: +381 (0)60 630 20 40
tel: +381 (011) 630 20 40;
fax: +381 (011) 408 79 46
ili nam pošaljite mejl na:

office.timelessbeauty@gmail.com