Store

Intensive serum Firm&Lift

SKU 00001
4 000,00din
In stock
1
Product Details

Novo!!! Ekskluzivna linija seruma za negu kože po recepturi prof.dr Borka B.Djordjevića!


Predstavljamo Vam najnovije proizvode za negu lica koji su nastali kao rezultat bogatog, višegodišnjeg iskustva i sinteze znanja iz oblasti estetske hirurgije, kozmetologije i farmacije.

Serum Beverly Hills firm & lift sa najkvalitetnijim aktivnim komponentama, predstavlja vrhunski preparat za negu kože. Sadrži patentiranu formulaciju Firm & lift Actifirm R TS.

Serum je indikovan za podmladjivanje kože lica, tretiranje hiperpigmentacija, akni, ožiljaka i bora. U Americi je vrlo popularan jer sprečava fotostarenje, uklanja površinske ćelije, stimuliše regeneraciju i zatezanje kože. Kontinuiranom primenom preparata sitnije bore nestaju a one dublje postaju manje izražene.

Dr Borko B.Djordjević: ,,Linija za negu kože je napravljena na insistiranje velikog broja mojih pacijenata koji su tražili kvalitetne preparate za negu nakon hirurških intervencija. Visoka koncentracija aktivnih supstanci u svakodnevnoj dodatnoj nezi kod kuće je nešto što osigurava dugotrajan, odličan rezultat. U Americi već dugi niz godina postoji moja linija seruma za regeneraciju, zatezanje i učvršćivanje kože. Od sada, formula će biti dostupna i pacijentima na našem podneblju.

Save this product for later